SmartVending Ro En


CafeaAUTOMATE CAPSULE - DONCAFE

 

Doncafe
Lavazza Espresso Point
Lavazza Blue

 

 

Doncafé Espresso Gusto Aroma Intensa

Aroma Intensa conferă espresso-ului o aromă echilibrată, ușoară, dulce-acrisoară, cu note de alune. Având un corp puternic și aciditate medie, cafeaua lasă un gust plăcut, pe o perioadă scurtă de timp. Espresso-ul are o cremă de culoare brun aurie, cu textură fină și densitate medie.
Recomandat pentru: espresso lung.


Doncafé Espresso Gusto Crema Profonda

Crema Profonda conferă espresso-ului o cremă foarte densă, de culoare brun-aurie, cu textură medie si o aromă intensă, amăruie, cu note ușoare de condimente. Cafeaua are un corp foarte puternic și lasă un gust amărui, persistent.
Recomandat pentru: espresso scurt


Doncafé Espresso Gusto Decaffeinato

Decaffeinato este o cafea 100% Arabica, ce conferă espresso-ului o aromă fină, dulce-acrisoară, usor acidă, cu note de fructe verzi. Espresso-ul are o cremă de culoare brun-aurie, cu textură fină și densitate medie, lăsând un gust ușor acrisor.
Recomandat pentru: espresso scurt si espresso lung.


Doncafé Cremoso

Blend dulce-amărui obţinut din sortimente de cafea Arabica 100% de pe plantaţiile din America Latină, din Brazilia, Salvador, Guatemala și Columbia, Doncafé Cremoso stă la baza unei simfonii de arome bogate, cu subtile nuanţe de alune de pădure. Espresso-ul obţinut are o cremă densă și bogată, de culoare brun-aurie.

Doncafé Aromatico

Blend Arabica 100% cu gust dulce și ușor fructat, cu note fine de ciocolată, Doncafé Aromatico este obţinut din sortimente de cafea de calitate superioară din Brazilia, Salvador, Guatemala si Columbia. Având corp aromat si aciditate medie, lasă un gust plăcut si diafan, precum un încântător adagio. Espresso-ul obţinut are cremă densă, aurie, cu textură fină si delicată.

Doncafé Intenso

Blend cu o consistenţă puternică și gust intens, condimentat, dulce-amărui, compus dintr-o excelentă Arabica si Robusta provenind din Brazilia, Salvador și Camerun, Doncafé Intenso creează un espresso cu aromă pronunţată si corp puternic și dens, persistent. Espresso-ul obţinut are cremă abundentă, închisă la culoare, o adevărată sonată a gustului bogat.

Doncafé Decaffeinato

Blend Arabica 100% obţinut din sortimente de cafea de calitate superioară din Brazilia, Salvador, Guatemala și Columbia, Doncafé Decaffeinato satisface până și cei mai pretenţioși băutori de cafea decofeinizată, precum un allegretto. Având corp si aciditate medie, lasă un gust plăcut, dulce, cu note florale. Espresso-ul obţinut are cremă aurie, fină si catifelată.

Doncafé Limone Esplosione Te

Am adunat într-o singură capsulă întreaga aromă si savoare a lămâilor scăldaţi de soare și de briza Mării Mediterane, pentru ca tu să te poţi bucura de un ceai delicios, care-ţi seduce simţurile si te duce cu gândul la o simfonie a aromelor.

Aparate Doncafe


Este un aparat de dimensiuni reduse,use, potrivit oricarei incaperi. Dispune de rezervor propriu de apa. Usor de utilizat! Este necesara doar introducerea capsulei si apasarea unui buton.

 


Este un aparat pentru espresso ce prepara o gama variata de blenduri de cafea pentru orice gust. Asigura calitate si gust constant al cafelei prin utilizarea capsulelor individual ambalate in mediu protector. Astfel se elimina problema rasnirii, dozarii corecte si efectiva a prepararii cafelei. Reprezinta un concept modern comod si simplu de utilizat.Sitemap  Copyright SmartVending 2011
follow us on: Twitter YouTube Flickr Facebook