Jura X8

Jura X8

laRhea BL VHO

laRhea BL VHO

Cafea de origine unică

”Single Origin”

este o frază scurtă, cu o semnificație mare. Acest termen a fost utilizat pentru a descrie cafeaua verde produsă în micro-climate, strict delimitate din punct de vedere geografic, utilizând practici agricole care favorizează calitatea în detrimentul cantității.

Cafeaua de origine, denumită și „single origin coffee” este caracterizată prin puritatea aromei distincte oferite de plantația din care provin boabe de cafea. Boabele cafelei de orgine provin de pe o singură plantație de cafea.

Adevărații iubitori ai cafelei apreciază în mod deosebit cafeaua de origine pentru istoria din spatele ei și pentru calitatea înaltă pe care o oferă.

Oricare ar fi alegerea ta nu vei regreta. Va fi o experiență fantastică!

Wittenborg 7100

Wittenborg 7100

Aequator Brasil

Aequator Brasil

WMF Gourmet

WMF Gourmet

Cafea proaspăt prăjită

Aroma și corpolența

cafelei sunt specifice soiului, calității, dar mai ales modului de prăjire. Cafeaua proaspăt prăjită și preparată are un caracter distinct, o aromă bine definită, un gust plăcut și usor recognoscibil, lipsit de defecte.

Pentru că vrem să ne asigurăm că toate cafelele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate, folosim doar boabe de cafea premium, din origini controlate, crescute la altitudini mari, prăjite fără grabă și măcinate proaspăt.

Misiunea nostră este să descoperim împreună cafeaua perfectă pentru tine.

Saeco Aulika

Saeco Aulika

Saeco Intelia

Saeco Intelia